Telefoon: 0648988881
info@lottedehaan.nl
 

Hulp aan huis

Home » Hulp aan huis

“Vorig jaar ons eerste paard gekocht. Paard had vluchtgedrag en totaal geen respect voor ons. In totaal drie lesjes bij Lotte genomen. Heel veel bruikbare tips en adviezen gekregen en het gedrag van Unique veranderde enorm! Lotte drong zich helemaal niet op om meer lessen te volgen en ze liet je in je waarde. Een echte aanrader en we vertellen het zeker voort! Lotte dankjewel!”
– Ellen, Zoë en Unique

Lotte heeft ons enorm goed geholpen bij het trainen van onze eerste eigen pony, Dino. Toen Dino bij ons kwam, was hij bang om er alleen op uit te gaan en was hij ook erg onder de indruk van koeien. Wij zijn erg blij met de aanpak van Lotte in de trainingen, gevarieerd en plezierig”
– Jolande, Lotte en Dino

“Lotte heeft mijn paard zoveel handvatten gegeven om op een fijne manier om te gaan met alle situaties die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Het is een super basis geweest voor de opleiding tot rijpaard en ik heb nog dagelijks veel profijt van de dingen die ze ons geleerd heeft.”
– Eline en Mish

Gedragstraining

Lopen jij en je paard in de omgang tegen problemen aan? Is er iets dat je paard spannend of moeilijk vindt en belemmert dit jullie samenwerking? Je kunt hierbij denken aan angst voor water(plassen), schrikachtig zijn, zich lostrekken, niet gelongeerd kunnen worden, zich niet laten vangen, of hoeven niet optillen. Samen gaan wij op zoek naar wat jouw paard nodig heeft om te leren hiermee om te gaan.

Kosten: €50 per sessie excl reiskosten

Trailerladen

Het is fijn als je paard goed de trailer op loopt. Je kunt dan lekker ontspannen op wedstrijd of buitenrit naar een mooi natuurgebied, maar ook in geval van nood kun je probleemloos naar de kliniek. Toch is de trailer voor veel paarden een hele uitdaging. Gelukkig kun je ze leren dat de trailer helemaal niet zo spannend hoeft te zijn. Tijdens de trainingen help ik jou en je paard veilig en ontspannen te laden.

Kosten: €50 per sessie excl reiskosten

Afwisseling

Je kunt naast paardrijden zoveel leuke dingen doen met paarden. Daarbij is een gevarieerd trainingsschema goed voor de fysieke en mentale gezondheid van je paard. Zoek jij een afwisseling in je training? Ik bied de volgende opties aan:

  • Grondwerk
  • Communicatie (loswerken)
  • Longeren met dubbele lijnen

Kosten: €35 per les excl reiskosten

Benieuwd hoe ik te werk ga?